Ring 24 20 84 38
Selvudvikling

Selvudvikling

“Hvem er jeg? Hvad er vigtigt for mig? Hvor er jeg på vej hen i mit liv? Det er store spørgsmål, og svarene kan give mening og dyb glæde. Få hjælp til processen. Lad os filosofere lidt sammen.”

Jane Lee, psykoterapeut og supervisor

Håb

Håb

“Livet føles indimellem som en labyrint. Tør man stå stille et øjeblik, kan man genvinde orienteringen og se lyset forude. Muligvis vil det være godt at have en at gå sammen med...”

Jane Lee, psykoterapeut og supervisor

Kursus - Kvinder og ledelse

Kursus - Kvinder og ledelse

“Gør du det bedste for virksomheden, dine ansatte og dig selv? "Kvinder og Ledelse" er et praksisnært og inspirerende undervisningsforløb målrettet kvinder med ledelsesansvar. Tilmeld dig under KURSER.”

Jane Lee

At gøre en forskel

At gøre en forskel

“Det vigtigste for mig er, at du føler dig i trygge hænder og ved, at jeg virkelig vil gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe dig.”

Jane Lee, psykoterapeut og supervisor

Rum, tid & forståelse

Rum, tid & forståelse

“Min oplevelse med behandlingsforløbet hos Jane Lee har været rigtig dejligt. Bare det at få sat ord på mine følelser og møde den forståelse, jeg altid har higet efter. Jeg har udviklet mig rigtig meget gennem psykoterapien.”

Anna M.

Alt det svære

Alt det svære

“Livet byder på mange bump på vejen, og indimellem bliver det hele for tungt og uoverskueligt. Her kan jeg hjælpe med at bringe lys over land og med at få dig hel igennem det, du står i.”

Jane Lee, psykoterapeut og supervisor

Behandling med psykoterapi

Livskvalitet, selvfølelse, mening

Jeg tilbyder organisk psykoterapi indenfor alle de områder, du måtte have brug for at bearbejde. Organisk psykoterapi er en terapiform, der bygger på arbejdet fra en lang række af psykoterapiens pionerer: Freud, Jung, Reich, Perls, Lowen, Pierrako, Brown, Stern m.fl.

Relationen heler
Organisk psykoterapi bruger relationen mellem terapeut og klient til at hele klientens indre sår. Udgangspunktet er, at vi er sociale individer. Sår der er opstået i relation til andre, skal derfor heles i relation til andre.

Organisk psykoterapi søger at hjælpe klienten med at finde sit autentiske, oprindelige Selv. En proces, der både kan hele de indre sår og føre til øget livskvalitet og større selvfølelse. Man vil samtidig lettere kunne beskytte sig mod negative mønstre og vil ofte opleve en dybere mening med livet.

Du kan læse mere på den officielle hjemmeside for organisk psykoterapi i Danmark her.

Kontakt mig uforpligtende på:
Tlf.: 24208438 - eller klik her

close window

Tilmelding

Coeatings kursus

Startdato: 12-34-1212