Ring 24 20 84 38
At gøre en forskel

At gøre en forskel

“Det vigtigste for mig er, at du føler dig i trygge hænder og ved, at jeg virkelig vil gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe dig.”

Jane Lee, psykoterapeut og supervisor

Alt det svære

Alt det svære

“Livet byder på mange bump på vejen, og indimellem bliver det hele for tungt og uoverskueligt. Her kan jeg hjælpe med at bringe lys over land og med at få dig hel igennem det, du står i.”

Jane Lee, psykoterapeut og supervisor

Selvudvikling

Selvudvikling

“Hvem er jeg? Hvad er vigtigt for mig? Hvor er jeg på vej hen i mit liv? Det er store spørgsmål, og svarene kan give mening og dyb glæde. Få hjælp til processen. Lad os filosofere lidt sammen.”

Jane Lee, psykoterapeut og supervisor

Kursus - Kvinder og ledelse

Kursus - Kvinder og ledelse

“Gør du det bedste for virksomheden, dine ansatte og dig selv? "Kvinder og Ledelse" er et praksisnært og inspirerende undervisningsforløb målrettet kvinder med ledelsesansvar. Tilmeld dig under KURSER.”

Jane Lee

Rum, tid & forståelse

Rum, tid & forståelse

“Min oplevelse med behandlingsforløbet hos Jane Lee har været rigtig dejligt. Bare det at få sat ord på mine følelser og møde den forståelse, jeg altid har higet efter. Jeg har udviklet mig rigtig meget gennem psykoterapien.”

Anna M.

Håb

Håb

“Livet føles indimellem som en labyrint. Tør man stå stille et øjeblik, kan man genvinde orienteringen og se lyset forude. Muligvis vil det være godt at have en at gå sammen med...”

Jane Lee, psykoterapeut og supervisor

Problemer i familien

Få talt problemerne konstruktivt igennem

Familien er en stor del af de fleste menneskers liv, uanset om man lever med dem til dagligt, eller om de fylder i tankerne, fordi man måske bevidst har fravalgt at se dem.

Perioder med problemer i familien er ikke ualmindelige. Man synes måske, at ens forældre fylder for meget i ens liv. Eller at de ikke er der, når man virkelig har brug for dem. At være del af en søskendeflok kan også kræve sit. Det er ikke en selvfølge at kunne trives i samme selskab, bare fordi man har samme forældre.

Det kan være en stor lettelse at få talt om de ting, der fylder i dagligdagen, så der igen bliver tid og plads til glæden i dit liv. Derfor tilbyder jeg individuelle samtaler eller familieterapi og familierådgivning, hvor vi i et trygt forum sammen arbejder os gennem problemerne og frem til lyset på den anden side.

Kontakt mig uforpligtende på:
Tlf.: 24208438 - eller klik her

close window

Tilmelding

Coeatings kursus

Startdato: 12-34-1212