Ring 24 20 84 38
At gøre en forskel

At gøre en forskel

“Det vigtigste for mig er, at du føler dig i trygge hænder og ved, at jeg virkelig vil gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe dig.”

Jane Lee, psykoterapeut og supervisor

Alt det svære

Alt det svære

“Livet byder på mange bump på vejen, og indimellem bliver det hele for tungt og uoverskueligt. Her kan jeg hjælpe med at bringe lys over land og med at få dig hel igennem det, du står i.”

Jane Lee, psykoterapeut og supervisor

Kursus - Kvinder og ledelse

Kursus - Kvinder og ledelse

“Gør du det bedste for virksomheden, dine ansatte og dig selv? "Kvinder og Ledelse" er et praksisnært og inspirerende undervisningsforløb målrettet kvinder med ledelsesansvar. Tilmeld dig under KURSER.”

Jane Lee

Selvudvikling

Selvudvikling

“Hvem er jeg? Hvad er vigtigt for mig? Hvor er jeg på vej hen i mit liv? Det er store spørgsmål, og svarene kan give mening og dyb glæde. Få hjælp til processen. Lad os filosofere lidt sammen.”

Jane Lee, psykoterapeut og supervisor

Rum, tid & forståelse

Rum, tid & forståelse

“Min oplevelse med behandlingsforløbet hos Jane Lee har været rigtig dejligt. Bare det at få sat ord på mine følelser og møde den forståelse, jeg altid har higet efter. Jeg har udviklet mig rigtig meget gennem psykoterapien.”

Anna M.

Håb

Håb

“Livet føles indimellem som en labyrint. Tør man stå stille et øjeblik, kan man genvinde orienteringen og se lyset forude. Muligvis vil det være godt at have en at gå sammen med...”

Jane Lee, psykoterapeut og supervisor

Parforhold

At lytte og forstå er første skridt

Problemer i parforholdet er noget, de fleste kender til. Men indimellem kan problemerne vokse sig så uoverskuelige, at man overvejer, om det nu også er den rette partner, man har fundet. Muligvis er skilsmisse også på tale.

Parterapi hjælper
Parterapi er et godt redskab til at få parforholdet på skinner igen. I hyggelige og trygge rammer bliver tingene talt godt igennem. Jeg sørger for, at begge parter får sat ord på, hvorfor de ikke trives i forholdet. At lytte til, og prøve på at forstå sin partner, er første skridt på vejen mod et bedre parforhold.

Er skilsmissen uundgåelig?
Indimellem står parforholdet dog ikke til at redde. At blive skilt er en skelsættende periode i ens liv. Familielivet bliver ændret, og man kan føle, at man står på bar bund. Bolig, venner, børn – alt hvad der før var selvfølgeligt, er pludselig ukendt land.

Det hjælper at tale med nogen om det hele. På den måde kan man begynde at forstå sine egne følelser og få overblik over situationen. Så snart tingene bliver sagt højt, kan der ske en ændring. Sammen finder vi ud af, hvor vejen skal gå hen.

Kontakt mig uforpligtende på:
Tlf.: 24208438 - eller klik her

close window

Tilmelding

Coeatings kursus

Startdato: 12-34-1212