Ring 24 20 84 38
Selvudvikling

Selvudvikling

“Hvem er jeg? Hvad er vigtigt for mig? Hvor er jeg på vej hen i mit liv? Det er store spørgsmål, og svarene kan give mening og dyb glæde. Få hjælp til processen. Lad os filosofere lidt sammen.”

Jane Lee, psykoterapeut og supervisor

Alt det svære

Alt det svære

“Livet byder på mange bump på vejen, og indimellem bliver det hele for tungt og uoverskueligt. Her kan jeg hjælpe med at bringe lys over land og med at få dig hel igennem det, du står i.”

Jane Lee, psykoterapeut og supervisor

Rum, tid & forståelse

Rum, tid & forståelse

“Min oplevelse med behandlingsforløbet hos Jane Lee har været rigtig dejligt. Bare det at få sat ord på mine følelser og møde den forståelse, jeg altid har higet efter. Jeg har udviklet mig rigtig meget gennem psykoterapien.”

Anna M.

Håb

Håb

“Livet føles indimellem som en labyrint. Tør man stå stille et øjeblik, kan man genvinde orienteringen og se lyset forude. Muligvis vil det være godt at have en at gå sammen med...”

Jane Lee, psykoterapeut og supervisor

Kursus - Kvinder og ledelse

Kursus - Kvinder og ledelse

“Gør du det bedste for virksomheden, dine ansatte og dig selv? "Kvinder og Ledelse" er et praksisnært og inspirerende undervisningsforløb målrettet kvinder med ledelsesansvar. Tilmeld dig under KURSER.”

Jane Lee

At gøre en forskel

At gøre en forskel

“Det vigtigste for mig er, at du føler dig i trygge hænder og ved, at jeg virkelig vil gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe dig.”

Jane Lee, psykoterapeut og supervisor

Depression

Find tilbage til glæden

At være ramt af en depression er hårdt, både for den ramte og de pårørende. En depression kræver tid og ikke mindst forståelse. Depression kan være tilbagevendende. Er du ramt af depression, er det bedste, du kan gøre for dig selv, at tale med nogen om det.

Kast lys over psyken
Det kan være godt at kaste lys over, hvorfor krop og psyke reagerer med depression. Det i sig selv virker forebyggende og giver en større forståelse af omstændighederne i ens liv. Folk rammes af depression af forskellige grunde. Det kan f.eks. hænge sammen med stress, eller at man måske aldrig har fået lært at sige nej og lytte til sine egne behov.

Det vigtigste er at huske, at en depression går over. Der kommer glæde igen. Vi finder den!

Kontakt mig uforpligtende på:

Tlf.: 24208438 - eller klik her

close window

Tilmelding

Coeatings kursus

Startdato: 12-34-1212