Ring 24 20 84 38
Alt det svære

Alt det svære

“Livet byder på mange bump på vejen, og indimellem bliver det hele for tungt og uoverskueligt. Her kan jeg hjælpe med at bringe lys over land og med at få dig hel igennem det, du står i.”

Jane Lee, psykoterapeut og supervisor

Rum, tid & forståelse

Rum, tid & forståelse

“Min oplevelse med behandlingsforløbet hos Jane Lee har været rigtig dejligt. Bare det at få sat ord på mine følelser og møde den forståelse, jeg altid har higet efter. Jeg har udviklet mig rigtig meget gennem psykoterapien.”

Anna M.

At gøre en forskel

At gøre en forskel

“Det vigtigste for mig er, at du føler dig i trygge hænder og ved, at jeg virkelig vil gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe dig.”

Jane Lee, psykoterapeut og supervisor

Kursus - Kvinder og ledelse

Kursus - Kvinder og ledelse

“Gør du det bedste for virksomheden, dine ansatte og dig selv? "Kvinder og Ledelse" er et praksisnært og inspirerende undervisningsforløb målrettet kvinder med ledelsesansvar. Tilmeld dig under KURSER.”

Jane Lee

Selvudvikling

Selvudvikling

“Hvem er jeg? Hvad er vigtigt for mig? Hvor er jeg på vej hen i mit liv? Det er store spørgsmål, og svarene kan give mening og dyb glæde. Få hjælp til processen. Lad os filosofere lidt sammen.”

Jane Lee, psykoterapeut og supervisor

Håb

Håb

“Livet føles indimellem som en labyrint. Tør man stå stille et øjeblik, kan man genvinde orienteringen og se lyset forude. Muligvis vil det være godt at have en at gå sammen med...”

Jane Lee, psykoterapeut og supervisor

Angst

Nærvær heler

Angst er en fast følgesvend i mange menneskers liv. Den viser sit ansigt på mange måder. Man tør måske ikke være sammen med mange mennesker ad gangen, tage elevatoren, eller måske må man sygemelde sig, fordi man ikke tør gå ud af døren om morgenen.

Når man lider af angst, er det svært for andre at forstå, at det kan fylde næsten alt i ens liv. Tanker om det næste anfald lurer hele tiden i bevidstheden.

Behandling af angst
Et liv med angst er invaliderende. Men der er hjælp at hente. De fleste former for angst kan behandles med terapi, og resultaterne er gode.

Hvis du vil arbejde med at blive fri for din angst, skal du vide, at angst aldrig kommer, når man er sammen med en nærværende person. Sammen finder vi ud af, hvorfor du har angst, og hvordan du kan vriste dig fri af dens greb.

Det er dig, der skal styre dit liv. Ikke angsten.

Kontakt mig uforpligtende på:
Tlf.: 24208438 - eller klik her

close window

Tilmelding

Coeatings kursus

Startdato: 12-34-1212