Ring 24 20 84 38
At gøre en forskel

At gøre en forskel

“Det vigtigste for mig er, at du føler dig i trygge hænder og ved, at jeg virkelig vil gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe dig.”

Jane Lee, psykoterapeut og supervisor

Kursus - Kvinder og ledelse

Kursus - Kvinder og ledelse

“Gør du det bedste for virksomheden, dine ansatte og dig selv? "Kvinder og Ledelse" er et praksisnært og inspirerende undervisningsforløb målrettet kvinder med ledelsesansvar. Tilmeld dig under KURSER.”

Jane Lee

Selvudvikling

Selvudvikling

“Hvem er jeg? Hvad er vigtigt for mig? Hvor er jeg på vej hen i mit liv? Det er store spørgsmål, og svarene kan give mening og dyb glæde. Få hjælp til processen. Lad os filosofere lidt sammen.”

Jane Lee, psykoterapeut og supervisor

Håb

Håb

“Livet føles indimellem som en labyrint. Tør man stå stille et øjeblik, kan man genvinde orienteringen og se lyset forude. Muligvis vil det være godt at have en at gå sammen med...”

Jane Lee, psykoterapeut og supervisor

Alt det svære

Alt det svære

“Livet byder på mange bump på vejen, og indimellem bliver det hele for tungt og uoverskueligt. Her kan jeg hjælpe med at bringe lys over land og med at få dig hel igennem det, du står i.”

Jane Lee, psykoterapeut og supervisor

Rum, tid & forståelse

Rum, tid & forståelse

“Min oplevelse med behandlingsforløbet hos Jane Lee har været rigtig dejligt. Bare det at få sat ord på mine følelser og møde den forståelse, jeg altid har higet efter. Jeg har udviklet mig rigtig meget gennem psykoterapien.”

Anna M.

Overvægt og vægttab

Et nyt syn på det at spise

Overvægt og mad hænger uløseligt sammen. Mad er nemlig mere end bare brændstof til kroppen. Mad er også trøst, kærlighed, glæde, lede, forkælelse og meget andet. Ved at se på hvad mad betyder for dig, kan du få et helt nyt syn på det at spise.

Væk fra forbud
Selvom udgangspunktet måske er et vægttab, er der hverken slankekure, badevægte eller kalorietabeller hos mig. Overvægt kan og skal ikke styres ved forbud.

I stedet er samtalen vores redskab. Gennem samtale finder vi ud af, hvilke af dine livsmønstre, der fører til overvægt, så du kan finde vej igennem livet uden forbud eller følelsen af at være forkert. 

Kontakt mig uforpligtende på:
Tlf.: 24208438 - eller klik her

close window

Tilmelding

Coeatings kursus

Startdato: 12-34-1212