Menu Menu

Psykoterapeut Jane Lee

Psykoterapeut, supervisor og medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF).

Mit udgangspunkt er, at krop og psyke hænger sammen. Man ikke kan arbejde med sine problemer uden også at lytte til sin krop. Mange mennesker befinder sig i deres hoveder. Det kan derfor virke uvant også at bruge kroppen i terapeutisk henseende. Men kroppen tager aldrig fejl. Den kan f.eks give dig mave- eller hovedpine, hvis du ikke lytter til den. Kroppen er din ven. Sammen med mig lærer du at lytte både til din krop og til din indre stemme, der fortæller om dine behov, drømme og længsler. Kun når vi lærer at være tro over for os selv, kan vi føle, at vi lever i samklang med vores sande natur.

Jeg er ikke optaget af navlebeskuende tilstande, hvor vi kun skuer bagud - på fortiden.
Tværtimod går livet kun een vej - og det er fremad.
Så lad os finde ud af, hvordan du bedst kommer videre ud i livet - ud mod lyse horisonter.

Hånd i hånd

Hvis du har lyst til at bestille en tid hos mig, så har du en tro følgesven. Det mine tidligere klienter ofte siger er, at de har følt sig meget trygge. At gå på opdagelse i sig selv, i fortiden og måske også i fremtiden, kan indimellem kræve, at der er en at holde i hånden.
Oftest billedligt talt. Men ind i mellem også fysisk.
Du kommer ikke til at gå alene. Jeg er med hele vejen. Både der hvor sorgen kan være sværest, men også til at dele glæden med.
Jeg er altid beæret over at få lov til at gå ved siden af. Ud på eventyr.

Min uddannelse 
Oprindeligt er jeg uddannet vejleder og underviser i human ernæring. Min interesse for det menneskelige sind har gjort, at jeg efterfølgende har læst psykologiDet Pædagogiske Universitet, inden jeg uddannede mig til psykoterapeut. Jeg er også uddannet supervisor på Metropol og eksamineret protreptiker (som er filosofiske samtaler) af Ole Fogh Kirkeby på CBS. Sidst er jeg uddannet mindfulness instruktør på Mindfulness Akademiet.

Alle mine kompetencer er i spil i arbejdet for at hjælpe dig med at skabe forandring og glæde i dit liv.

Kontakt mig uforpligtende på:
Tlf.: 24208438 - eller klik her

Om Jane Lee