Menu Menu

Kurser 2020

Grundkursus i mænd  2/9 kl 18.30-21

Haverupvej 40 4180 Sorø

En aften hvor der bliver sat fokus på mænd. 
Ta en veninde, mor, søster eller kollega under armen og mød op. Du er også velkommen alene.

Det vil blive en hyggelig aften, hvor jeg vil dele ud af min erfaring med hvor vi som køn er særligt forskellige. Alt fra skænderier, ferieplaner, husholdning og børneopdragelse samt sexlivet når vi omkring. Der er også sat god tid af til spørgsmål. Mens vi drikker kaffe og nyder lidt kage dertil (Te og frugt findes også) kan snakken gå og erfaringer deles. OG man behøver ikke sige noget. Kom og ta det du kan bruge i forhold til der hvor du er i dit liv.

Book let på mobilepay 61238 kr,- 280,-

Vi ses!

Spørgsmål SMS 24208438

At gå på kursus hos Jane Lee handler med et ord om at få INDBLIK - I sig selv

Ambitioner, selvindsigt og kreativ virksomhedsudvikling

Workshop-forløb for selvstændige kvinder.
4 mødegange.

I samvær med andre stærke kvinder guider psykoterapeut Jane Lee og designer Susanne Eiler dig gennem fire workshops over otte uger, hvor du får set på din virksomhed og dig selv med nye øjne.

Sussanne arbejder som designer med at udvikle idéer og give dem form og udtryk. Hun vil introducere dig for designprocessens faser og en stribe redskaber fra designerens værkstøjskasse, som du får mulighed for at prøve af professionelt og privat.

Jane arbejder som psykoterapeut med at skabe indblik og vil i forløbet stille opgaver, der sætter dig i gang med refleksioner over det, du ikke når i en travl hverdag. Du vil undervejs få rettet opmærksomheden mod egne værdier og behov, og hvordan du leder i overensstemmelse med den, du er.

Hver workshop byder på et treat, der pirrer sanserne og understøtter dagens proces, og det du skal arbejde med.

Når du går ud ad døren har du en drejebog i hånden, der hjælper dig til at fastholde dine idéer og din måde at lede og drive virksomhed på.

Indblik & udtryk for selvstændige kvinder

Opstart sidst i 2020 eller start 2021

Lidt mere info:

Indblik betyder at give det, der foregår inden i dig opmærksomhed.
Indblik betyder, at du kommer på en opgave i at lytte til, hvad du tænker.
Indblik er at blive klog på dig selv. At vide, at når du har dig selv med, så kan du være tryg.

At kunne navigere i sit eget indre univers er en opgave mange springer over.
Vi bliver forvirrede over, hvad vi føler og mener. Og måske også irriterede.
Mange opgiver undervejs, fordi de støder på smertefulde oplevelser, skuffelser, nederlag og store sorte huller.
Giv ikke op. Der er hjælp at hente. Og - før du ved af det, giver selv blinde pletter god mening.

I en lille gruppe går vi i gang med at skaffe os indblik i de indre haller.
Du får svar på, hvorfor du bliver hende du ikke vil være. Hvorfor du bliver stresset eller vred. Hvornår du lykkes bedst med dine opgaver og ikke mindst, hvornår du oplever, at dit liv og arbejde giver mest mening.

Det du får med er:
En viden om din særlighed og helt unikke evner. Brugbare redskaber du kan bruge i forhold til din familie, dine ansatte og i dit daglige lederskab. Du får et godt fundament at stå på, når bølgerne går højt.

På lederkurserne får du viden om, hvordan du skal håndtere stress og urimelige arbejdsvilkår. Vidensdeling med kvinder der som dig arbejder med udfordringer på daglig basis.

Helt grundlæggende er det, at moralen er høj.
Vi arbejder i et trygt rum, hvor tillid, generøsitet og ikke mindst humor har god plads. Vi deler viden og arbejder dybest set hen mod at skabe bedre liv. For alle.

Grundkursus i mænd  

Aflyses

 

Få pladser tilbage!!

Er du også på jagt efter, hvordan man får sin mand til at tale om følelser? Hvordan man kan komme til at deles om huslige opgaver? Hvorfor han altid vælger jagt, golf eller cyklen frem for samvær med dig (og jeres børn)?
Undrer du dig over, om han kan passe på sig selv? Om han ville vælge sit arbejde frem for familien, hvis han skulle?

Så er denne aften lige noget for dig.
Det handler om at blive klogere på mandens væsen. Det er en aften, hvor vi med største respekt (og morskab) kan tale om forskelligheder.
Vi tager udgangspunkt i kvinders dagligdag og (alle) de problematikker der opstår i samspillet mellem mand og kvinde.

Skænderier
At skændes er ikke noget vi længes efter. Hverken mænd eller kvinder. Det er desværre heller ikke godt for parforholdet, selv om det kan føles som om luften bliver renset. Få råd om, hvordan I undgår at råbe af hinanden. Om hvordan man kan kommunikere om svære ting, uden at distancen bliver brolagt med glødende kul. Øvelsen er bl.a. at være nysgerrig...

Du går herfra med hænderne fulde af brugbare tricks og ideer til, hvordan du får det bedste ud af din mand og det bedste frem i dig selv - ikke mindst!

Kr 280,- incl kaffe og kage
Tilmelding på mobilepay 61238

Spørgsmål på 24208438

Genert, sensitiv, følsom og måske ensom?

Kurset er for dig, der kan nikke genkendende til ovenstående.
Vi bliver højst 8 i en lille gruppe, hvor vi skal snakke om, hvordan man bliver bedre til at være menneske i dagens travle, støjende og krævende Danmark. Hvordan man får en ven, og hvordan man overlever møder, fester og andre af livets til tider belastende knudepunkter. Man må gerne deltage uden af sige noget. Jeg lover, det bliver hyggeligt og ganske ufarligt.


Vi mødes 4 gange i to timer. kl 18.30-20.30.

Kr. 1200,- for 4 gange incl kaffe/te og kage
Betales på mobilepay 61238.

Spørgsmål på 24208438

Spørg efter nye datoer på 24208438

Din LIVSMANUAL - 

Et kursus (på trapperne) om, hvordan du tager hånd om - og får styring på dit liv. 
På kurset udarbejder hver deltager helt konkret en håndbog om de ting, der er vigtige for dem for at leve et godt og meningsfuldt liv.

Behøver det virkelig stå i en bog?
Ja. Du ved sikkert godt alt det gode, du kunne gøre for dig selv. Og alle de ting du også har lovet dig selv - højt og helligt. Lige til næste kage, næste dårlige bekendskab, næste ting du ikke får sagt nej til. Over en weekend tager vi livtag med de svære beslutninger og får fundet frem til roden af dem. Grunden til at de gror igen og igen. Opgaven er at grave de dårlige rødder op og lade det smukke blomstre.

Interesseret allerede nu? Så ring eller skriv for at høre mere... 

Tlf 24208438.